logo

home | nieuws | 1e gesprek | bureau | contact

 

Grote verbouwing Tiel
Ontwerp en realisatie voor de renovatie en verbouwing van de bovenverdieping van een klein arbeidershuisje bij het centrum van Tiel. De verdieping van 29 m2 was hokkerig ingedeeld en veel bruikbare ruimte ging verloren aan een royale overloop. Het openbreken van het plafond bracht meer hoogte en ruimte op de verdieping. Een nieuwe indeling maakt de verdieping ruimtelijker en meer open. Een nieuwe compacte badkamer centraal geplaatst ter vervanging van de oude badkamer beneden achter het huis.Een nieuwe dakraam hoog geplaatst in het dak zorgt voor extra daglicht en voor ventilatie en koeling in de zomer.

plattegrond verdieping
Bestaande plattegrond van de verdieping

isometrie
Isometrie van de nieuwe indeling

verbouwing

renovatie badkamer

renovatie zolder

 

Project: Renovatie arbeidershuisje Tiel
Opdrachtgever : Particulier
Locatie : Tiel
Status : Uitgevoerd
Jaar : 2013

back to top | home